Maak je bedrijf gereed voor het werken aan waterstof en elektrische voertuigen.

Hoe weet je of je personeel veilig werkt aan waterstof en elektrische voertuigen? En dat je voldoet aan alle wetten en regels?
WE-POWER biedt je alle oplossingen! 

Een werkplaats die klaar is voor de toekomst.

Een goed beleid op het veilig en efficiënt werken aan elektrische en waterstof voertuigen brengt rust en meer omzet. Daarnaast maakt het je aantrekkelijk als werkgever om voor te werken. 

We helpen je op weg naar een veilige werkomgeving.

Haal het beste uit het werken aan waterstof en elektrische voertuigen met ons uniek stappenplan.

Nieuws

Gratis Checklist

Wil je checken of jouw werkplaats klaar is voor het onderhoud en het veilig werken aan hybride-en elektrische auto’s? Dat kan! Wij hebben een checklist gemaakt met de belangrijkste producten die nodig zijn voor het veilig werken aan hybride-en elektrische auto’s. Alle producten zijn ook direct via ons verkrijgbaar.

Stappenplan spanningsvrij

Tijdens het werken aan laagspanning voertuigen moet bij voorkeur de bron worden weggenomen. In het geval van elektrische auto’s, is dit de accu. Vaak is dit niet mogelijk omdat de accu te diep in de auto zit. De auto kan wel spanningsvrij gemaakt worden. Hiervoor is een procedure van 6 stappen ontwikkeld.

E-Book: Hellup! Ik krijg een elektrische auto in mijn werkplaats

Wanneer je gaat werken aan elektrische voertuigen, kom je voor nieuwe uitdagingen en regelgevingen te staan. Er zijn 4 hoofdthema’s die wij behandelen in dit e-book. Deze moeten er voor zorgen dat je efficiënt en veilig aan het werk kunt.

Bekijk onze showcase op Linkedin!