<<Naar alle trainingen

Veilig werken met Waterstof aangedreven voertuigen

Deze zeer uitgebreide training gaat met name over hoe om te gaan met waterstof aangedreven auto’s en alle gevolgen en maatregelen die in acht genomen dienen te worden.

Wat leer je?

De training ‘Veilig werken aan waterstofvoertuigen’ is voor alle werknemers die op een veilige manier om willen gaan met waterstofvoertuigen. Geschoold personeel op het gebied van waterstofvoertuigen is een verplichting vanuit het explosieveiligheidsdocument (EVD). Het waterstof dat in de voertuigen zit is zeer brandbaar. Autobedrijven krijgen hierdoor te maken met nieuwe regelgeving in het bedrijf. Deze regels staan in de ATEX 153. Tijdens deze training leer je om te gaan met de branchenorm, de ARBO-wetgeving en de richtlijnen van de fabrikant. Voor waterstofvoertuigen kunnen per fabrikant andere procedures gelden om de veiligheid te waarborgen.

Elke werkplaats is anders ingericht, daarom leveren wij maatwerk in samenwerking met onze trainingspartner.

Onderwerpen

In de training behandelen we de volgende onderwerpen:

  1. Gevaarlijke stoffen algemeen
  2. Regelgeving en veiligheidsregels rondom waterstof
  3. Preventie van gevaarlijke situaties
  4. Ongevallen en noodsituaties
  5. Werkplaatsinrichting en PBM’s
  6. Impact op werkzaamheden en omstandigheden

Trainingsdata worden in overleg met de deelnemers gekozen.

Minimale deelname van 3 personen verreist per training. Getoonde prijs is per persoon. Deze training wordt maandelijks gehouden. Na bestelling wordt er contact met je opgenomen voor het inplannen van de training.

Training duurt 1 dag.

Wil je de training annuleren? Bekijk dan hier de annuleringsvoorwaarden. 

€ 325,-

Interesse? Vul dit formulier in voor meer informatie.

Andere trainingen

WE POWER video

Volg ons en ontvang
ons gratis e-book!

Wanneer je gaat werken aan elektrische voertuigen, kom je voor nieuwe uitdagingen en regelgevingen te staan. Er zijn 4 hoofdthema’s die wij behandelen in dit e-book. Deze moeten er voor zorgen dat je efficiënt en veilig aan het werk kunt.