Controle op implementatie EVD

We bieden ondersteuning bij het uitvoeren van de maatregelen.

Na oplevering van het EVD ga je aan de slag met het uitvoeren van de geadviseerde maatregelen. De verantwoordelijkheid van uitvoeren en vastleggen (of integreren) ligt immers bij het bedrijf. Vind je het lastig om sommige maatregelen in te voeren? Dan helpen we je graag met controle op implementatie EVD en ons advies.

Onze hulp gaat verder!

We kunnen na implementatie van de maatregelen een oplevercheck uitvoeren. Hierbij analyseert onze hogere veiligheidskundige hoe je de maatregelen geïmplementeerd hebt, waar er ruimte voor verbetering ligt en wat er nog gedocumenteerd of verankerd dient te worden.

“Wij kunnen geen document aan de politie laten zien dat je niet te hard rijdt. Je moet er zelf zorgen dat je elke dag weer niet te hard rijdt. Wij geven je wel de tools om jouw rechtervoet in bedwang te houden. ”

Voor wie?

EVD Check

Hulp bij invoeren maatregelen EVD
  • Advies invulling maatregelen
  • Opleveringscheck door hogere veiligheidsdeskundige
  • Aanvullen excel van RI&E bijbehorend bij EVD,
    bij maatregelen t.w.v. 0 - 10K

We helpen je bij het invoeren van de maatregelen!

Ook interessant:
Laat je EVD jaarlijks checken

Weet jij wanneer er ‘substantiële’ wijzigingen hebben plaatsgevonden in je werkplaats die in het Explosie veiligheidsdocument genoemd moeten worden?

Dat is ook logisch, het EVD is na verloop van tijd niet meer ‘top-of-mind’, waardoor je niet zeker weet of alle aanpassingen goed verwerkt worden.

Onze jaarlijkse check biedt uitkomst!

Je EVD wordt dan elk jaar gescreend op correctheid en je middelen worden onderhouden en gekalibreerd. Dit gebeurt middels een ‘GAP’ analyse van het EVD en de werkelijk situatie. Eens in de 3 jaar wordt het EVD uitgebreid geanalyseerd en waar nodig opnieuw geschreven.
Deze check kan los worden afgenomen of in een driejarig abonnement.

Volg ons op Social media