<<Naar alle trainingen

Totaalpakket: Veilig werken aan E-voertuigen (NEN 9140)

Trainingsinformatie

Profiteer van het NEN-9140 totaalpakket. Je start met de basistraining (VOP). Hierin leer je op een veilige manier onderhoud verrichten aan e-voertuigen. In de gevorderde training (VP) ga je aan de slag met het controleren en spanningsvrij maken van het HV-systeem, zodat jij of een collega veilig aan het voertuig kunt werken.

1. Veilig werken aan e-voertuigen basis (VOP NEN-9140)

Tijdens deze training leer je de HV-componenten van e-voertuigen te herkennen en wat je wel en niet mag doen aan dit type voertuigen. Dit helpt je om beter te begrijpen wat de risico’s zijn, zodat je weet hoe je veilig met deze voertuigen kunt werken. En je leert hoe je jezelf en je omgeving beschermt. Zo voldoe je ook aan de NEN 9140-norm met betrekking tot het werken met elektrische en hybride voertuigen voor voldoende onderrichte personen (ev-VOP).

2. Veilig werken aan e-voertuigen gevorderd (VP NEN-9140)

Tijdens deze ééndaagse training leer je hoe veilig metingen kunt verrichten en waar om zo zeker te zijn dat de het HV-systeem veilig is om aan te werken door jou of je collega die ev-voldoende is onderricht (ev-VOP). Ook gaan we dieper in op de werking van een HV-systeem en leer je eenvoudige diagnoses te stellen. Nadat je deze training met voldoende resultaat gevolgd hebt, kun door je werkgever worden aangewezen als ev-vakbekwaam persoon (ev-VP) volgens NEN 9140.

Werkvorm: Online, Klassikaal
Duur: 5 sessies
Opleider: Innovam

Wilt u de training annuleren? Bekijk dan hier de annuleringsvoorwaarden. 

€ 740,-

Interesse? Vul dit formulier in voor meer informatie.

Andere trainingen

WE POWER video