Annuleringsvoorwaarden trainingen EV

1.         De deelnemer ontvangt na de inschrijving direct een bevestigingsmail betreffende zijn of haar inschrijving. 6 weken voorafgaand aan het evenement ontvangt de deelnemer de definitieve uitnodiging.
2.         Wanneer er besloten wordt het evenement vanwege te weinig deelnemers te annuleren dan wel te verschuiven, dan worden de deelnemers hier door de uitvoerende partij via de mail over geïnformeerd. En opnieuw ingeschreven op een datum.
3.         Indien een deelnemer wilt verschuiven/annuleren dan geeft de deelnemer dit door.
4.         Indien de verschuiving binnen de annuleringstermijn (van 8 dagen) vindt er geen restitutie op de geboekte en verschoven training plaats. Voor de boeking/reservering op de nieuwe datum wordt de training (opnieuw) in rekening gebracht.
5.         Indien de annulering binnen de annuleringstermijn (van 8 dagen), vindt er geen restitutie op de geboekte training plaats.
6.         Indien de deelnemer de training verschuift buiten het annuleringstermijn (van 8 dagen) dan wordt de training kosteloos verschoven.
7.         Indien de deelnemer de training annuleert buiten het annuleringstermijn (van 8 dagen) dan wordt de training kosteloos geannuleerd.

Annuleringsvoorwaarden training Waterstof

1.       Bij annulering door de cursist tot vier weken voor aanvang van de opleiding worden geen kosten in rekening gebracht;
2.       Bij annulering tussen vier en twee weken voor aanvang van de opleiding wordt 50% van de opleidingskosten in rekening gebracht;
3.       Bij annulering minder dan twee weken voor aanvang van de eerste opleidingsdag wordt 75% van de opleidingskosten in rekening gebracht.
4.       Bij annulering minder dan een week voor aanvang van de eerste opleidingsdag wordt 100% van de opleidingskosten in rekening gebracht.
5.       Beëindigt of onderbreekt de deelnemer tussentijds de opleiding of neemt hij of zij niet deel, dan is er in geen geval recht op terugbetaling. In bijzondere gevallen kan worden deelgenomen aan een latere opleiding.
6.       Wanneer het minimaal aantal deelnemers van drie (3) personen niet behaald is, neemt het trainingsbureau contact op met de deelnemer om een nieuwe afspraak te plannen.