Nomineer een autobedrijf voor de veiligste ZEV werkplaats van Nederland

ZEV Safety Award

Er zijn steeds meer autobedrijven die progressief omgaan met de veiligheid omtrent het werken aan de ZEV, de Zero Emission Vehicle. Die bedrijven verdienen een podium en daarom is de ZEV Safety Award in het leven geroepen.

De verkiezing wordt georganiseerd door WE-POWER in samenwerking met haar partners Innovam, Autoniveau, EDGe Mobility en de BOVAG. Gezamenlijk zetten zij de branche in een positief daglicht door te laten zien dat veiligheid hoog in het vaandel staat.

Wist u dat?
Veilig werken aan de ZEV kan, maar het aanraken van één verkeerd contact bij een EV kan dodelijk zijn. Waterstof is daarnaast één van de gevaarlijkste stoffen om mee te werken.

zev-safety-award-web_dark

Nieuws

werk-aan-de-winkel_nieuws

Werk aan de winkel!

Vlak voor de jaarwisseling zijn de laatste vragenlijsten verstuurd voor de online audit van de ZEV Safety Award. Nu moeten de genomineerde bedrijven aan de slag.

Lees verder

Online audits van start voor 47 werkplaatsen

De eerste autobedrijven hebben enthousiast gereageerd op de ZEV Safety Award. Er zijn tot vandaag 47 werkplaatsen aangemeld voor de award voor veilig werken aan de Zero Emission Vehicle (ZEV).

Lees verder

Een podium voor veilig werken:
ZEV Safety Award

Veilig werken aan de ZEV (Zero Emission Vehicle). Dat kan. Maar het aanraken van één verkeerd contact bij een EV kan dodelijk zijn. Waterstof is daarnaast één van de gevaarlijkste stoffen om mee te werken.

Lees verder

Hoogspanning in de EV?

Momenteel werken de meeste elektrische auto’s met een voltage tussen de 400 en 600 volt. In de volksmond en zelfs door fabrikanten wordt dit vaak hoogspanning genoemd. De voltages in EV’s nemen in rap tempo toe, de eerste auto’s met 800V rijden al rond.

Lees verder
zev-safety-award-trophy

Nomineer een autobedrijf voor de veiligste ZEV werkplaats van Nederland

Of je nu klant, medewerker of zelf de eigenaar bent. Iedereen is uitgenodigd om een autobedrijf aan te melden. Na een online audit zal een vakjury bepalend zijn in welk bedrijf het predikaat voor ‘de veiligste ZEV werkplaats’ mag dragen. Naast landelijke publiciteit verkrijgt het bedrijf een unieke propositie richting klanten, collega’s en nieuwe medewerkers.

Nomineer een autobedrijf

Of meld je zelf aan!

AANMELDEN IS HELAAS NIET MEER MOGELIJK

Partners

zev-safety-award-partner-innovam
zev-safety-award-partner-autoniveau
zev-safety-award-partner-edge-mobility
zev-safety-award-partner-bovag

Deelnamevoorwaarden

Bedrijf is aangesloten bij de BOVAG en moet onderhoud (kunnen) plegen aan hybride, elektrische en/of waterstofvoertuigen. Die voertuigen moeten bestuurd kunnen worden met een B-rijbewijs. In het geval van elektrische auto’s is dit tot een gewichtsklasse van 4250kg.

Organisatie

Elgersma B.V.
Tuinschouw 10
4131 MD Vianen
www.elgersma.nl

Bas van Iersel
Product genius WE-POWER
Contactpersoon voor partners, deelnemers en pers
bas.vaniersel@elgersma.nl