Op 7 september kondigde WE-POWER samen met haar partners Innovam, Autoniveau, EDGe Mobility en BOVAG een campagne aan voor veilig werken aan de ZEV: de Zero Emission Vehicle. Het hoogtepunt van de campagne is de uitreiking van de ZEV Safety Award, voor de veiligste werkplaats van Nederland. Het aanmelden van een autobedrijf is vanaf nu mogelijk.

Ondersteun de campagne en maak kans op een unieke propositie

Met het aanmelden van een autobedrijf voor de award ondersteun je de campagne voor veilig werken aan de ZEV. Hierbij laten we zien dat de automotive industrie het onderwerp veiligheid hoog in het vaandel heeft staan en creëren we tevens een podium voor bedrijven die hier heel zorgvuldig en progressief mee omgaan. Naast de award bestaat de campagne uit diverse publicaties en kennisartikelen.

“De top autobedrijven, maar zeker ook de winnaar, zal naast landelijke publiciteit ook een unieke propositie richting klanten, collega’s én nieuwe medewerkers krijgen als het gaat om veiligheid in de werkplaats.” aldus Bas van Iersel, product genius bij WE-POWER.

Een autobedrijf aanmelden

Het aanmelden – of eigenlijk nomineren – van een autobedrijf kan via zevaward.nl. Je kunt een autobedrijf opgeven als eigenaar, (voormalig) medewerker, klant of leverancier.

Deelnamevoorwaarden

Een bedrijf dat zich wil aanmelden moet aangesloten zijn bij de BOVAG en moet onderhoud (kunnen) uitvoeren aan hybride, elektrische en/of waterstofvoertuigen. Die voertuigen moeten bestuurd kunnen worden met een B-rijbewijs. In het geval van elektrische auto’s is dit tot een gewicht van 4.250 kg.

Ga naar zevaward.nl en meld vandaag nog een autobedrijf aan!

De vakjury

In januari en februari worden de top 5 bedrijven bezocht door de vakjury. De jury wordt gevormd door Koos Burgman en Jasper Engel. Koos Burgman is voorzitter van de Vereniging Elektrische Rijders en oud algemeen directeur van de BOVAG. Jasper Engel is EV Trainer en verbonden aan het IVA Driebergen. Tevens zal een hogere veiligheidskundige uit de branche zich aansluiten voor de technische beoordeling.

Een initiatief van WE-POWER

De ZEV Safety Award is een initiatief van WE-POWER. WE-POWER is een concept van Elgersma, onderdeel van Emil Frey Nederland, dat bedrijven ondersteunt bij alle benodigde aanpassingen in de bedrijfsvoering rondom het veilig werken aan duurzame voertuigen. De award wordt daarnaast gedragen door 4 partners: Innovam, Autoniveau, EDGe Mobility en de BOVAG.

Voor vragen over de campagne en award kunt u zich wenden tot Bas van Iersel via bas.vaniersel@elgersma.nl.

Gerelateerde artikelen