Bas van Iersel, product Genius bij WE-POWER: “Bedrijven helpen efficiënter en veiliger te werken aan elektrische en waterstofauto’s geeft mij energie!”

Steeds meer werkplaatsen en schadebedrijven krijgen te maken met het repareren en onderhouden van elektrische en waterstof voertuigen. Hoe weet je als bedrijf dat je personeel veilig werkt aan deze (soms) op hoogspanning staande voertuigen? En dat je voldoet aan alle wetten en regels? Product Genius Bas geeft antwoordt op deze situaties. In dit artikel vertelt Bas over zijn ambities!

Bas studeerde af aan de University of Bradford, nadat hij eerst zijn bachelor haalde bij de Iva Driebergen en zijn pre-master aan het Erasmus. Daar ontwikkelde hij zijn voorliefde voor alles rondom de duurzame techniek van ZEV’s. Geen makkelijke materie, maar als Product Genius adviseert hij mensen aangaande waterstof en elektrisch aangedreven voertuigen.

𝐇𝐞𝐥𝐝𝐞𝐫 𝐩𝐫𝐨𝐠𝐫𝐚𝐦𝐦𝐚 𝐝𝐢𝐞 𝐞𝐞𝐧 𝐰𝐞𝐫𝐤𝐩𝐥𝐚𝐚𝐭𝐬 𝐤𝐥𝐚𝐚𝐫𝐦𝐚𝐚𝐤𝐭 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭

“We hebben gekozen voor een helder programma die de ondernemer direct inzicht geeft in waar hij of zij nu staat (op basis van een risico-analyse) en welke stappen genomen moeten worden om te voldoen aan wet en regelgeving.”

Met WE-POWER geeft hij onder andere dealers, onafhankelijke autobedrijven, schadebedrijven en werkplaatsen alle #tools in handen om op een veilige manier te kunnen werken aan ZEV’s.

Niet alle bedrijven zijn zich bewust van de risico’s. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er een personeelswisseling is? Of als een elektrische auto met schade wordt binnengebracht? Alles wordt in kaart gebracht zodat in dit soort situaties alles soepeltjes verloopt.

𝐇𝐞𝐭 𝐮𝐧𝐢𝐞𝐤𝐞 𝐖𝐄-𝐏𝐎𝐖𝐄𝐑 𝐜𝐨𝐧𝐜𝐞𝐩𝐭

Bas van Iersel: “Het unieke van WE-POWER is dat je bij ons voor alles terecht kunt rondom het werken aan ZEV’s. Zowel voor training als de noodzakelijke hulpmiddelen. Daarnaast zijn wij de enige in de markt die de combinatie met waterstof aanbieden. In die zin kan je ons zien als een one-stop shop voor het werken aan ZEV’s.”

De komende tijd heeft Bas uitbreidingsplannen met WE-POWER. “We zijn onder andere bezig met onze exposure. We gaan binnenkort een nieuwe website lanceren en zijn al volop in de voorbereidingen voor een nieuwe ZEV Safety Award”, vertelt Bas. De #ZEV Safety Award is een initiatief van partners Innovam, EDGe Mobility, Autoniveau, BOVAG en WE-POWER en is in het leven geroepen om autobedrijven veiliger en bewuster te laten werken met ZEV’s. Afgelopen Award is uitgereikt aan Pouw Deventer.

𝐎𝐨𝐤 𝐮𝐰 𝐛𝐞𝐝𝐫𝐢𝐣𝐟 𝐤𝐥𝐚𝐚𝐫 𝐯𝐨𝐨𝐫 𝐝𝐞 𝐭𝐨𝐞𝐤𝐨𝐦𝐬𝐭

Maak ook uw bedrijf gereed en bel 030 – 609 15 55 of mail naar info@we-power.nl voor een vrijblijvend gesprek.

#training #safety

Gerelateerde artikelen