🌞 Haal optimaal rendement uit de zomermaanden: train je medewerkers voor veilig werken aan elektrische en waterstofvoertuigen!

Het werken aan deze voertuigen brengt essentiële verschillen in risico’s met zich mee in vergelijking met fossiele brandstofvoertuigen en is vaak onderhevig aan specifieke regelgeving. Zo zijn E-voertuigen bijvoorbeeld uitgerust met een High Voltage (HV) systeem en is het waterstof in waterstofvoertuigen zeer brandbaar. Onze trainingen zijn daarom essentieel voor iedereen die met deze auto’s werkt. De vakantieperiode is het ideale moment om je medewerkers een extra boost te geven en hen een van deze trainingen te laten volgen.

Door je medewerkers op te leiden in veilig werken aan duurzame voertuigen, geef je hen waardevolle vaardigheden die in de toekomst steeds meer gevraagd zullen worden en maak je jezelf tevens aantrekkelijker als werkgever.

Bekijk ons trainingsaanbod op: https://we-power.nl/home/trainingen/

Onze expertise omvat niet alleen trainingen voor je medewerkers, maar ook het verstrekken van de juiste gereedschappen en het uitvoeren van aanpassingen aan de werkplaats zelf. Bovendien controleren we of je voldoet aan alle geldende regelgeving, zodat je met een gerust hart aan de slag kunt gaan. Neem hiervoor een kijkje op onze website: www.we-power.nl

#WEPOWER #veiligwerken #zomertraining

Gerelateerde artikelen