Werk je aan waterstof voertuigen? Laat je werkplaats jaarlijks checken

Elke dag verandert er wel iets aan de manier waarop je werkzaamheden uitvoert en dat is logisch. Het kan daarbij wel betekenen dat er zulke ‘substantiële’ wijzigingen zijn dat je niet meer voldoet aan de veiligheidseisen. Daarnaast kan het ook zijn dat het Explosie Veiligheidsdocument (EVD) wat je hebt opgesteld om veilig te werken na verloop van tijd niet meer ‘top-of-mind’ is, waardoor aanpassingen niet of niet juist verwerkt worden.

Onze jaarlijkse check biedt uitkomst!

Heb je een abonnement bij WE-POWER, dan wordt elk jaar je EVD gescreend op correctheid en je middelen onderhouden en gekalibreerd. Eens in de 3 jaar wordt het EVD uitgebreid geanalyseerd en waar nodig opnieuw geschreven. Zo kan je veilig blijven werken aan waterstof auto’s tegen een aantrekkelijk tarief!

Meer weten over deze service?

Deel dit bericht:

Gerelateerde artikelen

Samenwerking TruckXL

WE-POWER helpt TruckXL werkplaatsen “EV-Ready” te maken Je ziet ze inmiddels steeds vaker rijden: (lichte) elektrische bedrijfswagens. Wij hebben een inventarisatie gedaan bij diverse TruckXL

Lees meer »

Volg ons en ontvang
ons gratis e-book!

Wanneer je gaat werken aan elektrische voertuigen, kom je voor nieuwe uitdagingen en regelgevingen te staan. Er zijn 4 hoofdthema’s die wij behandelen in dit e-book. Deze moeten er voor zorgen dat je efficiënt en veilig aan het werk kunt.