Net als elke auto, is een elektrische auto ook APK plichtig. De checks die gedaan worden bij een EV, zijn ongeveer hetzelfde als bij een auto met verbrandingsmotor. Alleen wordt er in het geval van een EV ook gekeken naar de elektrische aandrijfsystemen van de auto. Daarnaast heeft ook een elektrische auto gewoon onderhoud nodig. Dit onderhoud is wel minder dan bij een auto met verbrandingsmotor.

Hoe weet u of uw bedrijf veilig APK of onderhoud kan plegen aan een elektrische auto?

Schouwing

WE-POWER biedt u verschillende soorten schouwingen aan. Bij een dergelijke inspectie adviseren wij u over de beste oplossingen in uw eigen werkplaats. Onze experts kijken samen met u naar wat uw huidige situatie is. Vervolgens bespreken we waar graag naar toe wilt met uw werkplaats. Daarvoor maken we samen met u plan, en bieden u een maatwerk advies. Geen algemene wetgeving dus, maar speciaal voor úw situatie.

Kortom:

» Waar staat u nu?
» Waar wilt u graag heen?
» Hoe komen we daar?

Op locatie, of digitaal

Natuurlijk komen wij het liefst bij u in de werkplaats. Persoonlijk contact werkt naar onze mening het beste. Echter leven we tegenwoordig in een tijd, waarin dit niet voor iedereen wenselijk is. Daarnaast heeft een digitaal bezoek ook andere voordelen. Online bezoeken zijn vaak efficiënter in tijd en in geld. Daarom bieden wij beide aan. Uiteraard houden we de huidige corona maatregelen van de overheid in acht. Heeft u zelf al een auditeer in huis? Of wilt u een inspectie door een eigen KAM manager laten doen? Ook hier kunnen wij de tools voor aanleveren.

Voor één bedrijf, of meerdere

Bedrijven die voor WE-POWER kiezen, komen uit alle windrichtingen. Van universiteiten tot auto-importeurs en van truckfabrikanten tot lokale fietswinkels. Elk bedrijf heeft een eigen vraagstuk, en een eigen doel voor ogen. WE-POWER helpt ze allemaal. Van een kleine MKB’ers die graag wil starten met elektrische voertuigen, tot aan Multi-brand netwerken die graag al zijn aangesloten bedrijven wil laten keuren. Wij hebben de kennis in huis om uw bedrijf (weer) veilig te laten werken aan ZEV.

Totaal leverancier

Naast advisering voorzien wij onze klanten ook in de vervolg stappen. WE-POWER is een totaal leverancier voor het veilig werken aan ZEV’s. Dat betekent dat wij alles kunnen leveren dat u nodig heeft. Wij nemen u van A tot Z mee in het gehele proces. Wel zo makkelijk; één leverancier met één contactpersoon voor als vraagstukken omtrent ZEV.

Voordelen van schouwingen door WE-POWER

» Maatwerk voor uw werkplaats.
» Digitaal, op locatie of door uw eigen personeel
» Zowel voor één enkel bedrijf, als meerdere vestigingen.
» Alle expertise onder één dak.

Neem contact met ons op voor vrijblijvend advies.

Gerelateerde artikelen