Waar staat
WE-POWER voor?

WE-POWER is een afkorting. De W staat voor Waterstof, de E voor Elektrisch. POWER heeft betrekking op de aandrijving van een auto, maar is ook een knipoog naar de term ‘Empower’.

WE-POWER is hét totaal concept dat je ondersteunt bij alle benodigde aanpassingen in jouw bedrijfsvoering rondom het veilig werken aan duurzame voertuigen.

Voor wie zijn wij er?

Wij helpen alle bedrijven die met duurzame voertuigen werken. Dit kan zijn voor merkdealers, universele garages, schadebedrijven, maar ook voor architecten die kennis wensen te ontvangen voor het ontwikkelen van duurzame werkplaatsen.

WE-POWER is onderdeel
van Elgersma

Onze unieke werkwijze

Om je zo goed mogelijk te kunnen ontzorgen werken wij met een uniek stappenplan. Lees wat deze stappen precies inhouden en wat wij voor je kunnen doen om jouw bedrijf veilig te maken voor werken met waterstof, hybride en elektrische voertuigen.

Maak kennis met Bas van Iersel, Product Genius

Bas van Iersel, product Genius bij WE-POWER: “Bedrijven helpen efficiënter en veiliger te werken aan elektrische en waterstofauto’s geeft mij energie!”

Steeds meer werkplaatsen en schadebedrijven krijgen te maken met het repareren en onderhouden van elektrische en waterstof voertuigen. Hoe weet je als bedrijf dat je personeel veilig werkt aan deze (soms) op hoogspanning staande voertuigen? En dat je voldoet aan alle wetten en regels? Product Genius Bas geeft antwoordt op deze situaties.

 

Bas van Iersel, product Genius bij WE-POWER

Bas studeerde af aan de University of Bradford, nadat hij eerst zijn bachelor haalde bij de Iva Driebergen en zijn pre-master aan het Erasmus. Daar ontwikkelde hij zijn voorliefde voor alles rondom de duurzame techniek van ZEV’s. Geen makkelijke materie, maar als Product Genius adviseert hij mensen aangaande waterstof en elektrisch aangedreven voertuigen.

Helder programma die een werkplaats klaarmaakt voor de toekomst

“We hebben gekozen voor een helder programma die de ondernemer direct inzicht geeft in waar hij of zij nu staat (op basis van een risico-analyse) en welke stappen genomen moeten worden om te voldoen aan wet en regelgeving.”

Met WE-POWER geeft hij onder andere dealers, onafhankelijke autobedrijven, schadebedrijven en werkplaatsen alle tools in handen om op een veilige manier te kunnen werken aan ZEV’s.

Niet alle bedrijven zijn zich bewust van de risico’s. Wat gebeurt er bijvoorbeeld als er een personeelswisseling is? Of als een elektrische auto met schade wordt binnengebracht? Alles wordt in kaart gebracht zodat in dit soort situaties alles soepeltjes verloopt.

Het unieke WE-POWER concept

Bas van Iersel: “Het unieke van WE-POWER is dat je bij ons voor alles terecht kunt rondom het werken aan ZEV’s. Zowel voor training als de noodzakelijke hulpmiddelen. Daarnaast zijn wij de enige in de markt die de combinatie met waterstof aanbieden. In die zin kan je ons zien als een one-stop shop voor het werken aan ZEV’s.”

Maak ook jouw bedrijf gereed en bel 030 – 609 15 55 of mail naar info@we-power.nl voor een vrijblijvend gesprek.

Contact

Telefonisch contact:
030 – 609 15 55

Een e-mail sturen:

info@we-power.nl

Tuinschouw 10
4131 MD Vianen

Gratis Checklist

Wil je checken of jouw werkplaats klaar is voor het onderhoud en het veilig werken aan hybride-en elektrische auto’s? Dat kan! Wij hebben een checklist gemaakt met de belangrijkste producten die nodig zijn voor het veilig werken aan hybride-en elektrische auto’s. Alle producten zijn ook direct via ons verkrijgbaar.

Stappenplan spanningsvrij

Tijdens het werken aan laagspanning voertuigen moet bij voorkeur de bron worden weggenomen. In het geval van elektrische auto’s, is dit de accu. Vaak is dit niet mogelijk omdat de accu te diep in de auto zit. De auto kan wel spanningsvrij gemaakt worden. Hiervoor is een procedure van 6 stappen ontwikkeld.

E-Book: Hellup! Ik krijg een elektrische auto in mijn werkplaats

Wanneer je gaat werken aan elektrische voertuigen, kom je voor nieuwe uitdagingen en regelgeving te staan. Er zijn 4 hoofdthema’s die wij behandelen in dit e-book. Deze moeten er voor zorgen dat je efficiënt en veilig aan het werk kunt.