Speciaal gereedschap

Om veilig te kunnen werken aan duurzame voertuigen is het belangrijk om hier tijdig aanpassingen voor te doen. Daar heb je speciaal gereedschap nodig.

Dit speciale gereedschap bestaat enerzijds uit ‘algemene elektrische gereedschap’ en anderzijds uit ‘merk/model specifiek speciaal gereedschap’. 

Een greep uit onze producten

Afzetmaterialen

Als je werkt aan hybride- en elektrische auto’s moet dit kenbaar zijn voor de omgeving. Dit kan door afzetmaterialen te gebruiken zoals een paal of afbakeningsketting.

Signalering

Laat duidelijk aan je omgeving weten dat er hoogspanningsgevaar is. Dit kan door signaleringsborden op te hangen in je werkplaats.

Gelaatsscherm

Het gelaatsscherm heeft een uitzonderlijk gezichtsveld van 180° en is makkelijk op te zetten door zijn in de hoogte en de breedte verstelbare kap en hoofdband.

Latex werkhandschoenen

Electrosoft Latex CLO werkhandschoenen zijn speciaal gemaakt voor een werkspanning van maximaal 1.000 Volt en voldoen aan de EN 60903 norm.

Veiligheidshaak

Een geïsoleerde veiligheidshaak met een lengte van 1,47 meter. Trek je collega onder spanning veilig weg zonder zelf onder spanning te komen staan.

Gereedschappsset
53-delig

Een complete gereedschapsset voor het onderhouden en repareren van hybride- en elektrische voertuigen. Alle gereedschappen zijn geïsoleerd.

Warmtebeeld
camera

Infrarood warmtebeeld camera voor het contactloos meten van de temperatuur. Heeft een automatische weergave van warme en koude plekken.

Gereedschapsset
8-delig

Deze 8-delige gereedschapsset biedt VDE-isolatie tot 1000V. De gereedschappen voldoen aan de gestelde eisen en worden geleverd met een transparante hoes.

Multimeter voor
hoog-voltage

Multimeter voor hoog-voltage isolatie testen. Essentieel voor het testen van elektrische isolatie op hete delen. Geschikt voor hybride- en elektrische voertuigen.

Universele spanningstester

Een universele spanningstester. Geschikt voor 12- 690 V, AC en DC. Goedgekeurd; NF EN 61010-600V CATIII and IEC 61243-3. Beschikt over draaiveld.

Multimeter
hybride voertuigen

Multimeter voor hybride voertuigen. CAT III (1000v) safety rating speciaal ontwikkeld voor hybride voertuigen en alle andere motorvoertuigen.

Heftafels

De heftafel is er in verschillende uitvoeringen. In ons assortiment vindt u heftafels voor 300kg, 500kg en 1000kg met een dubbele schaar.

EV Mobiel werkstation

Mobiel EV werkstation voor het opbergen van PBM’s, afzet materialen en gereedschappen benodigd tijdens het werken aan EV voertuigen. Maak het EV werkstation onderdeel van de werkplaak door deze af te zetten d.m.v. de meegeleverde kettinghaken. Het werkstation voorzien van 11 opberg laden en groot rvs werkblad.