Twee veilige werkplekken voor waterstofvoertuigen bij Terwolde

Renault bedrijfswagens op waterstof komen eraan en Terwolde Groningen bereidt zich alvast voor op de toekomst door gebruik te maken van de expertise van WE-POWER.

Als dealer van waterstofauto’s ontvang je van je importeur alle specificaties en technische trainingen die nodig zijn voor de verkoop en service van deze voertuigen. Wat WE-POWER toevoegt, is ondersteuning op het gebied van een veilige werkplek. In de werkplaats bestaat namelijk het risico op explosies als een waterstofvoertuig lekt, omdat waterstof opstijgt en geen geur heeft.

𝙒𝙖𝙩 π™π™šπ™—π™—π™šπ™£ π™¬π™š π™₯π™§π™šπ™˜π™žπ™šπ™¨ π™œπ™šπ™™π™–π™–π™£?
Na inspectie door onze veiligheidskundige zijn enkele veiligheidsmaatregelen naar voren gekomen. Bij Terwolde was er een uitdaging met het dak van de werkplaats, dat bestaat uit geperforeerde platen. Hierdoor zou waterstof in het dak kunnen blijven hangen, wat potentieel gevaarlijk en zeer brandbaar is.

Om dit probleem op te lossen hebben we een afzuigsysteem geΓ―nstalleerd dat potentieel gevaarlijke waterstof detecteert en direct afzuigt. Als er een lek is gaat het alarm af en treedt het afzuigsysteem direct in werking.

In dit project is gekozen voor een oplossing die geschikt is voor twee werkplekken. Zo speelt Terwolde in op de opkomende markt en is het klaar voor de toekomst.

WE-POWER biedt ook trainingen aan voor medewerkers. Het opleiden van gekwalificeerd personeel op het gebied van waterstofvoertuigen is verplicht volgens het explosieveiligheidsdocument (EVD). Tijdens deze training leren medewerkers om te voldoen aan de branchenormen, de ARBO-wetgeving en de richtlijnen van de fabrikant.

π™’π™žπ™‘ π™Ÿπ™š 𝙀𝙀𝙠 π™œπ™–π™–π™£ π™¬π™šπ™§π™ π™šπ™£ 𝙖𝙖𝙣 π™¬π™–π™©π™šπ™§π™¨π™©π™€π™›π™«π™€π™šπ™§π™©π™ͺπ™žπ™œπ™šπ™£?
Stuur een e-mail naar info@we-power.nl en laat je verrassen door onze expertise op dit gebied.

Gerelateerde projecten