Laadpalen

Toekomstbestendige laadoplossingen

Eneco eMobility is de partner van WE-POWER om u snel en eenvoudig van laadpunten te kunnen voorzien voor alle typen elektrische auto’s.

Wij bieden onderstaande laadpalen

Alfen Eve Single Pro-Line

Een compact, enkel oplaadcontactpunt met geavanceerde slimme functie voor zakelijk en huiselijk gebruik en kan aan de muur of op een montagepaal worden gemonteerd. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenschermdisplay. Een geïntegreerde RFID-kaartlezer ondersteunt de gebruikersidentificatie (start transactie) en een MID-meter maakt de financiële afwikkeling (verrekening) mogelijk.

Specificaties

Alfen Eve Double Pro-Line

De Eve Double Pro-line is Alfen’s vlaggenschip voor slimme oplossingen voor de semi-openbare ruimten, zoals bedrijven en parkeerterreinen. De robuuste behuizing is ontworpen voor intensief gebruik en regelmatige wissels van gebruikers en kan aan een muur of op een paal worden gemonteerd. Hij bevat twee oplaadcontacten die beide zijn voorzien van optionele loadbalancing. De gebruiksinterface is voorzien van een kleurenscherm display. Een geïntegreerde RFID-lezer ondersteunt gebruikersidentificatie en een MID-meter maakt financiële afwikkeling mogelijk.

Specificaties

De voordelen van een laadpaal aanschaffen via WE-POWER

✔ Persoonlijk advies bij het kiezen van de laadpaal die bij uw situatie past
✔ Installatie en uitleg door deskundige specialisten
✔ Eigen contactpersoon gedurende het hele proces
✔ Altijd 2 jaar installatie garantie
✔ Altijd vaste tarieven op alle openbare laadpalen met de Eneco eMobility laadpas

Installatie door Eneco eMobility

U kunt er voor kiezen om de laadpaal zelf te (laten) installeren of om de installatie te laten uitvoeren door Eneco eMobility. Wel net zo makkelijk en tevens profiteert u van diverse voordelen!

✔ Er wordt altijd een kabel gelegd die geschikt is voor 22kW, ongeacht de lader. Als u deze niet legt, zijn de kosten voor verzwaring achteraf vele malen hoger. Dit wanneer u bijvoorbeeld een nieuwe auto krijgt die een 22kW kabel vraagt.
✔ Er wordt direct een datakabel gelegd, ongeacht of hij direct op een slimme meter wordt aangesloten. Als u deze niet legt zijn de kosten achteraf vele malen hoger. Hetzelfde tracé dient gelegd te worden als voor de voedingskabel.
✔ Slim laden (LBA) wordt meteen meegenomen tijdens installatie. LBA bestaat uit twee delen. Enerzijds LBA Software op de lader vanuit de leverancier, deze vertegenwoordigt bij Alfen een bedrag € 179. Het aansluiten van de lader op de betreffende datakabel met het Iungo kastje en uren t.b.v. inregelen LBA is € 110 (voorwaarde dat dit tegelijk met de installatie gebeurd). Een andere grote toegevoegde waarde van LBA is, dat u de meterkast niet hoeft te verzwaren en geen extra jaarlijkse vastrechtkosten heeft.
✔ Geen schouwingskosten. (a € 80 – € 125)

Wij hebben drie installatiepakketten ontwikkeld. Mocht uw optie er niet bijzitten, ontvangt u een offerte op maat.

Afmontage*

– Voorrijkosten
– Monteren op locatie
– Verbinden met online backoffice

Basis

– Installatie intake
– Wandmontage
– Tot 20 meter voedingskabel
– Tot 2 wandboringen
– Verbinden met online backoffice

Uitgebreid

– Installatie intake
– Montage op wand of paal (excl. kosten paal)
– Tot 45 meter voedingskabel
– Onbeperkte wandboringen
– Tot 15 meter graafwerk, mantelbuis en straatwerk
– Verbinden met online backoffice

* Bij afmontage neemt Eneco eMobility de laadpunten (en laadpalen) mee en monteert deze laadpunten aan de muur of op de paal, sluit de reeds aanwezige kabel aan en activeert en test het laadpunt voor gereed melding. De huisinstallateur zorgt voor een aansluiting vanuit de meterkast tot de locatie op basis de installatie eisen van de fabrikant en de installatienormen. Vraag de exacte afmonteervoorwaarden op bij Eneco eMobility.

Aanvraag formulier voor een offerte

Naam(Vereist)
In wat voor type laadpaal heeft u interesse(Vereist)
Installatie opties. Geef aan waar uw voorkeur naar uit gaat(Vereist)
Wilt u de laders aan de muur bevestigen of op een paal?(Vereist)
Bent u lid van de BOVAG branchevereninging?(Vereist)
U kunt via de BOVAG branchevereniging profiteren van extra collectieve voordelen.
Toestemming(Vereist)
Nieuwsbrief