Trainingen werken met elektrische voertuigen

Kennis over het werken aan
elektrische voertuigen is cruciaal.

Elektrische voertuigen zijn uitgerust met een High Voltage (HV) systeem. Hierbij komen spanningen vrij die veel hoger zijn dan een mens kan verdragen. Het is daarom letterlijk van levensbelang dat je weet hoe het elektrische circuit van voertuigen werkt en hoe je hier veilig mee moet omgaan. Onze trainingen zijn een must voor iedereen die met deze auto’s werkt. Van monteur tot verkoper.

In de trainingen die wij aanbieden leer je de risico’s van de HV-componenten van elektrische voertuigen beter te begrijpen. Je leert gevaren te herkennen en wat wel en niet te doen bij dit type voertuigen. De trainingen zijn gebaseerd op de NEN 9140 en de branchenorm. Naast trainingen in de werkzaamheden aan een specifiek model, bieden wij trainingen op het juist toepassen van de maatregelen en de gevolgen voor uw werkplaats.

Waterstof training voertuigen

Welke trainingen bieden wij?

Volg ons

Volg ons en ontvang
ons gratis e-book!

Wanneer je gaat werken aan elektrische voertuigen, kom je voor nieuwe uitdagingen en regelgevingen te staan. Er zijn 4 hoofdthema’s die wij behandelen in dit e-book. Deze moeten er voor zorgen dat je efficiënt en veilig aan het werk kunt.